Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zadělávané fazolky
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Knedle v hrnečku
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Mrkvová pomazánka II.
Falešný tatarák z uzeniny
Cottage sardinky - pomazánka
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky