Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Maso tří barev
Vdolky pečené v troubě
Chilli con carne V.
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Jablíčka v županu II.
Těstoviny zapečené s květákem a…
Francouzská gratinovaná cibulačka
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros