Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Velikonoční mrkvový beránek
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Tatarák z uzeného lososa
Králík na roštu - grilování
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Mandarinková mňamka
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami