Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Mramorová bábovka ze šlehačky
Smetanové tyčinky
Kuřecí ražniči pro lenochy
Brambory - cukroví
Český chleba v cizině
Pomazánka na jednohubky
Houbové flíčky-zapečené
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake