Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krevety v těstíčku
Houbová směs na topinky
Víno z bezinek
Tuňáková pomazánka IV.
Bramborové pagáče
Sýrová polévka V.
Salát se sýrem feta
Houskový knedlík z domácí pekárny
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Bramboračka s bylinkovými noky
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš