Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Zamilovaná očka
Masové kuličky v omáčce z Ikea
Roštěná mé babičky
Nastavovaná kaše
Borůvková bublanina
Holandské řízky - smetanové
Broskvové (meruňkové) muffiny
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros