Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pravý upírský bramborák
Australská čokoládová buchta z…
Dresing hami mňami
Rybí pomazánka od Moni
Kuře po kreolsku
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Palačinky (na palačinkovač)
Kávovo-ořechové řezy
Guláš s hráškem
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake