Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Drobenkový tvarohový dort
Vizovické pečivo
Zapečené filé
Bílý šťovíkový boršč
Špagety se špenátovým pestem
Zapečené těstoviny s brokolicí
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Pivní výpečky s bramborovými noky
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros