Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Jarní polévka
Lehký ovocný koláč
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Zdravá dobrota z červené čočky a…
"Tiramisu" roláda
Makové řezy s citronem
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Banánovo-mangové smoothie
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki