Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřová pečeně se špenátem
Vynikající vánoční štola
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Americké palačinky s horkými jablky
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Papriková smetanová omáčka
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Bramboráky se slaninou
Pohankové lívance
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki