Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Salát z červeného zelí
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Jahodové řezy VII.
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Jiříkův biskupský chlebíček
Salát ze zelených fazolek
Vepřové kotlety podle tchyně
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Ovocný koláč se žmolenkou
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki