Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Koláč z pekla
Květáková polévka s krupicí a vejci
Jahodové řezy V.
Zelná polévka s uzenými žebry
Lehké bylinkové máslo
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Pečený bůček
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí