Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dvoubarevné jablkové řezy
Česnečka z uzených žeber
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Mazané řízky
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Karamelové řezy s mandlemi
Zatloukané řízky
Bramborovo - květáková polévka s…
Zapékané těstoviny s cuketou
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki