Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Zámecké brambory
Vynikající řezy Raffaelo
Ořechové řezy medové
Pikantní masová směs na topinky -…
Svatomartinská husa
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem