Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pikantní vepřová játra
Smetanová cibulačka
Bambusové výhonky s tofu
Chleba s křupavou kůrkou
Chřestový krém - polévka
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Sněhové dortíky z hrníčků
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort