Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Turecká pomazánka z lilku
Neskutečně žravé kuře
Květákový nákyp se šunkou
Domácí lečo s česnekem
Kuskus s krabími tyčinkami
(nejen) Hořčicové řízky
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki