Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Listové taštičky plněné mletým masem
Rybí salát z králíka
Celerový salát s jablkem
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Perník s pudinkem - nedrobí se
Grilovaný losos v marinádě
Tradiční trdelník
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Zapečené brambory s kuřecím masem
Francouzské brambory podle časopisu F…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby