Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Šulánky s mákem
Rychlé BE-BE řezy
Krůtí vejmysl
Placičky z cukety a mrkve
Cuketové hody
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Mléčná žampionová polévka
Nakládané karotky
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki