Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zabijačkový guláš
Pařížské rohlíčky II.
Bábovka s jablky a skořicí
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Vepřový tokáň
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Ovesná kaše s banánem
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki