Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Králík po cikánsku
Václavkový guláš
Banánový koktejl
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Bílkové kostky
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Rajská polévka se špeclemi
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki