Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Poctivá zelňačka
Česneková pomazánka - nejlepší
Vdolky paní Slávky
Smažené špagety se zeleninou
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Jahodový dort se smetanou
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Univerzální fíková barbecue marináda
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake