Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečené těstoviny se špenátem
Ostrá pomazánka s pivem
Kynuté pletýnky - smažené
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Bramboračka - houbovačka
Kuřecí se smetanou a špenátem
Pomazánka se sušenými rajčaty
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake