Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krakonošovy drny
Slané jednohubky z listového těsta
Australská čokoládová buchta z…
Bulharské řezy
Plněné smažené brambory
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Babiččino kuře na šunce
Řízky v klobásovém zelí
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake