Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřové plátky pana nadlesního
Linecký tvarohový koláč
Teplý bramborový salát
Mandlové hrudky - nepečené
Roláda piškotová
Hlávkový salát se smetanou
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Kynuté skořicové uzlíky
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake