Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Jitrnicový prejt
Smažená zmrzlina
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Italská polévka Minestrone Institutu…
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Babiččino kuře na šunce
Krupicová kaše
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake