Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Blesková vajíčková polévka
Nedělní jablečný koláč
Lasagne s rajčaty
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Muffiny banánovo čokoládové
Závitky s cibulovou náplní
Lasagne s cuketou a slaninou
Citronový krém s tvarohem
Houbová frittata s rajčaty
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát