Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Plněné bramborové knedlíky
Šlehačková roláda II.
Smetanovo-nivová brokolice
Pečené kuře na zelí s medem
Borůvkový (višňový) likér
Nastavovaná kaše
Zeleninová česnečka s kroupami
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Červené zelí s jablky
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát