Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krůtí rolky se zeleninou
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Žampiony na grilu
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Bramboráky se zelnou směsí
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Domácí nutella
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros