Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí řízky v listovém těstě
Brambory - cukroví
Smažený sýr v těstíčku
Pribináček
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Kávovo-ořechová roláda
Smažené bramborové kroužky
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Houbové ragú s nudlemi
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake