Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kotlety na cibuli
Bulharská pomazánka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Halušky podle Martinky
Levné a chutné cibulové brambory
Linecký koláč mlsného manžela
Králík na medu
Bramborové muffiny se slaninou
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake