Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Fazole z Vysočiny
Pařížské rohlíčky II.
Gnocchi s listovým špenátem
Salát s rukolou a mozzarellou
Zapečené kuřecí s rajčaty
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Játra (nejen) se žampiony
Ořechové řezy s polevou z remosky
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros