Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rumové koblihy
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Zapečený pangasius
Whiskey Sour - koktejl
Vajíčková pomazánka podle dcery
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Žampionová smaženice
Quiche s tuňákem a cibulí
Bůčkový holandský řízek
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros