Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Fofr koláč
Rebarborový koláč
Tvarohový tunel plněný ovocem
Brokolicové karbanátky II
Francouzské brambory - bez vaření
Jednoduché pivní staročeské řízky
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Narozeninový dort s "marcipánem"
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros