Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Bílý toastový chléb
Jehněčí plec pečená
Holandské řízky s nivou
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Domácí kulajda
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Bramborový guláš s hlívou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros