Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřové koleno marinované
Volská oka speciál
Sekané karbanátky
Smetanovo-bramborový krém
Rýže se zelím a mletým masem
Jablečný koláč (buchta)
Pórková lehká polévka
Bramborové muffiny se slaninou
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí