Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rohlíky na ráno
Buchty - těsto z domácí pekárny
"Bramborák" se švestkami
Hustá bramboračka
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Jednoduché staročeské plátky se…
Pivní marinované špízy
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki