Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kotlety na paprice
Pařížské rohlíčky II.
Hrnečková paštika
Medové perníčky hned k jídlu
Roštěnky na špeku
Zapékané brambory s brokolicí a…
Bábovka s jablky a šlehačkou
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí