Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Falešný vlašský salát
Chřestový krém - polévka
Rafaelo IV.
Kotlety na šlehačce
Cuketa v sýrové omáčce
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Makové muffiny s ovocem
Masová minutka s řapíkatým celerem
Vanilkové mini bábovky
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki