Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Okurkový salát alá tzatziky
Rychlá pikantní pomazánka na…
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Čokoládový dortík
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Meruňkové čatní s cibulí
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki