Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tradiční tažený štrůdl
Grilovaný banán
Cibulačka se sýrem II.
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Krémová zeleninová polévka
Báječné ovocné řezy - krémeš
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Přírodní krkovička se zelím
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki