Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Brokolicová polévka se žampiony
Kung Pao Mango
Mexické fajitas
Tvarůžková pomazánka speciál
Nivová pomazánka s mascarpone
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Severoafrická cizrnová polévka
Bábovka z marmelády (džemu)
Pohankové zeleninové placky
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí