Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Malínský špaček od sestry Ireny
Bramborové placky s mákem
Kapr pro paní Jarčuškovou
Kubánský dort
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Krkovice s červeným zelím
Bylinkový chléb (DUKAN)
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki