• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí Gjóza (taštičky)
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Gjóza (taštičky)

autor: mebaevcr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
  • Na těsto
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 120
      ml horká voda
    • sůl
  • Na náplň
    • 500
      g mleté maso
    • listová zelenina libovolně (zelí, čínské zelí, jarní cibulka atd.)
    • česnek více než méně ;)
    • zázvor - mletý více než méně ;)
    • sojová omáčka Jenom trochu
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Uděláme těsto den předem. Do misky s polohrubou moukou přidáme osolenou horkou vodu a dobře zamícháme. Až bude těsto hotové, tak to zabalíme potravinovou fólií a necháme přes noc odpočívat v ledničce.
2
Další den těsto necháme povolit na pokojovou teplotu. Mezitím do misky dáme mleté maso a přidáme všechny ingredience na náplň: nakrájenou zeleninu, česnek, zázvor, sojovou omáčku, trochu soli a pepře a rukou dobře zamícháme.
3
Z těsta uděláme kuličky a potom vypracujeme válečkem (je to mnohem lepší než rukou, viz fotky). Zavalíme náplň do těsta a uděláme tvar taštičky (postup viz fotky).
4
Na pánvi zahřejeme olej (olej může být jakýkoliv), taštičky na pánev seřadíme kruhově, přidáme horkou vodu cca na 1/3 výšky taštičky a zavřeme pokličkou. Po 3-4 minutách sundáme víčko a necháme vypařit vodu. ※Pokud pracujete s těstem nakoupeným tak by tam nemusela ani být horká voda a můžete taštičky prostě smažit.
5
Taštičky si můžete dát se sojovou omáčkou - do omáčky můžete přidat i chili olej (La-Yu/辣油). Dobrou chuť!
6
Jen pro inspiraci: Taštičky taky můžete smažit ve fritovacím hrnci (Age gjóza), nebo vařit v polévce (Sui gjóza: viz fotka). Náplň taky může být různě - třeba vegetariánská, nebo s mořskými plody.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné taštičky

Plněné taštičky

Bramborové taštičky se zelím

Bramborové taštičky se zelím

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Horká voda Listová zelenina Mleté maso Pepř mletý Polohrubá mouka Sojová omáčka Sůl Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ohavečské košíčky

Ohavečské košíčky

Ananasové řezy

Ananasové řezy

Piškotové těsto

Piškotové těsto

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

178
Rýže+čočka s cibulkou - příloha
Rýže+čočka s cibulkou -…
68
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
58
Maková bábovka s mandarinkami
Maková bábovka s…
37
Ledový mátový čaj s mangem a granátovým jablkem
Ledový mátový čaj s…
35
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Citronovo-mrkvový koláč …

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Domácí čokoládové pralinky
Domácí čokoládové pralinky
Domácí čokoládový termix
Domácí čokoládový termix
Domácí francouzský quiche
Domácí francouzský quiche
Domácí granola
Domácí granola
Domácí granola s mandlemi a medem
Domácí granola s mandlemi a medem
Domácí gyros
Domácí gyros
  • Recepty.cz
  • Domácí Gjóza (taštičky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact