• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí Gjóza (taštičky)
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Gjóza (taštičky)

autor: mebaevcr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
  • Na těsto
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 120
      ml horká voda
    • sůl
  • Na náplň
    • 500
      g mleté maso
    • listová zelenina libovolně (zelí, čínské zelí, jarní cibulka atd.)
    • česnek více než méně ;)
    • zázvor - mletý více než méně ;)
    • sojová omáčka Jenom trochu
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Uděláme těsto den předem. Do misky s polohrubou moukou přidáme osolenou horkou vodu a dobře zamícháme. Až bude těsto hotové, tak to zabalíme potravinovou fólií a necháme přes noc odpočívat v ledničce.
2
Další den těsto necháme povolit na pokojovou teplotu. Mezitím do misky dáme mleté maso a přidáme všechny ingredience na náplň: nakrájenou zeleninu, česnek, zázvor, sojovou omáčku, trochu soli a pepře a rukou dobře zamícháme.
3
Z těsta uděláme kuličky a potom vypracujeme válečkem (je to mnohem lepší než rukou, viz fotky). Zavalíme náplň do těsta a uděláme tvar taštičky (postup viz fotky).
4
Na pánvi zahřejeme olej (olej může být jakýkoliv), taštičky na pánev seřadíme kruhově, přidáme horkou vodu cca na 1/3 výšky taštičky a zavřeme pokličkou. Po 3-4 minutách sundáme víčko a necháme vypařit vodu. ※Pokud pracujete s těstem nakoupeným tak by tam nemusela ani být horká voda a můžete taštičky prostě smažit.
5
Taštičky si můžete dát se sojovou omáčkou - do omáčky můžete přidat i chili olej (La-Yu/辣油). Dobrou chuť!
6
Jen pro inspiraci: Taštičky taky můžete smažit ve fritovacím hrnci (Age gjóza), nebo vařit v polévce (Sui gjóza: viz fotka). Náplň taky může být různě - třeba vegetariánská, nebo s mořskými plody.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné taštičky

Plněné taštičky

Bramborové taštičky se zelím

Bramborové taštičky se zelím

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Horká voda Listová zelenina Mleté maso Pepř mletý Polohrubá mouka Sojová omáčka Sůl Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Pivní pomazánka

Pivní pomazánka

Chlebové bramboráky

Chlebové bramboráky

Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

Pečená krůta s pečenými brambory a…

Fofr perník

Fofr perník

Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Přírodní plátky se zeleninou a…

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

285
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
194
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
128
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…
40
Šťouchané brambory s brokolicí
Šťouchané brambory s…
39
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Domácí čokoládové pralinky
Domácí čokoládové pralinky
Domácí čokoládový termix
Domácí čokoládový termix
Domácí francouzský quiche
Domácí francouzský quiche
Domácí granola
Domácí granola
Domácí granola s mandlemi a medem
Domácí granola s mandlemi a medem
Domácí gyros
Domácí gyros
  • Recepty.cz
  • Domácí Gjóza (taštičky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact