• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí Frapee
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Frapee

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Frapee
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení čokoláda
    • kakao
    • 1
      l mléko polotučné
    • 5
      kostka led

Postup přípravy receptu

1
Do nádoby vysypeme čokoládu a zalijeme mlékem. Přidáme namixovaný led a vše nejlépe mixérem promícháme. Mícháme, dokud se neobjeví bublinky. Po dokončení dáme do sklenice (bez víčka) a dáme do lednice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí nugát

Domácí nugát

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mia | 11. 2. 2008 10:11

    frapé je úžasné osvěžení v létě.mě k tomu stačí ponorný mixer se šlehacím kroužkem,2 lžičky instantní kávy,3/4 kávového hrníčku ledové vody a vyšlehat,je to jak šlehačka.naleji do vysoké sklínky, doleju ledovým mlékem, naházím kostky ledua vršek pěny popráším skořicí a svěžíme:-)

  • Di | 8. 2. 2008 15:55

    ... nebo likéru Amaretto.

  • Anonym | 8. 2. 2008 11:15

    Martine,zkuste přidat trošku rumu.:-))PS

  • Martin Hyka | 7. 2. 2008 20:18

    Já dávám do 0,5l šejkru 3dl vody, 5-6 ks ledových kostek, 3 lžičky instantní kávy (Jacobs - moca pres), 3 lžičky cukru, doleju mlékem a třepu dokud se led nerozpustí. Půllitr si dávám dopředu nachladit do mrazáku a je to super. V létě jiný kafe nepiju a ani návštěva co k nám příjde jinou nechce.

  • Anonym | 7. 2. 2008 08:57

    :-)))).Já taky viděla supr šejkr a v tuzemsku - pet flaška :-)))PS

  • Di | 7. 2. 2008 08:08

    Slovo frapé znamená třepat - alespoň tak to říkají v mém oblíbeném TV Paprika. Postup na výrobu frapé se často uvádí tak, jak popisuješ Terezko: kafe, led, mléko a případně cukr se dát do netekoucí flašky a třepe se - prý tak dlouho, až přestane led chrastit. Zkusila jsem to a jde to, stejně to jde také v mixéru. V létě to je báječná varianta, když máte chuť na kávu a nechcete pít nic teplého.

  • Tereza J. | 6. 2. 2008 14:31

    Di, my sme pili pred rokmi bulharské frapé, bola to našľahaná studená káva, ale to nie je podstatné. Čumeli sme na "šejkr", v ktorom nám to frapé robili : 7- decilitrová fľaša na zaváranie so šrubovacím viečkom:))) Ale frapé bolo super :)))

  • Di | 5. 2. 2008 16:30

    Řecké frapé, jak Gábino píšete, je opravdu studená našlehaná káva. V Itálii ho však neznají a pod názvem frapé tam dostanete mléčný koktejl s různými příchutěmi.

  • Gábina H | 5. 2. 2008 14:47

    Spíš než frapé bych to nazvala ledovou čokoládou. Frapé se připravuje z instantní kávy, cukru a vody, popř. mléka + led.

  • vaclav klaus | 4. 2. 2008 18:52

    Bylo to docela dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Ledový čaj
Nápoje Studené Červen Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Kakao Led Mléko polotučné
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková lahůdková pomazánka

Vajíčková lahůdková pomazánka

Krůtí stehna se zeleninou

Krůtí stehna se zeleninou

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Plněné langoše

Plněné langoše

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Polévané piškotové muffinky

Polévané piškotové muffinky

Česnekovo-sýrová omáčka

Česnekovo-sýrová omáčka

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

63
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
55
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
18
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Ostružinový koláč s broskvemi
Ostružinový koláč s…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Domácí Frapee
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact