Máslové briošky
Briošky na hot dog
Škvarky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Květáková polévka s mrkví
Krůtí ragú se žampiony
Segedínský guláš maďarské babičky
Cuketové řezy
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky