Máslové briošky
Briošky na hot dog
Škvarky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Švestkový koláč
Velikonoční nádivka
Sněhové rohlíčky
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Letní pokušení: Malinové muffiny
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky