Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí sushi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Hruškový džem se zázvorem
Pomazánka s rajčetem
Kuřecí řízek s hořčicí
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Vegetariánská Quesadilla
Kančí gulášek od Veru
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Proužky portobello ve strouhance
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč