Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí sushi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Vesnické šunkofleky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Květák s kakaem
Lemon Pie / Citronový koláč
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Bůčková roláda se špekem
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč