Máslové briošky
Briošky na hot dog
Škvarky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Buchty kynuté
Banánový koktejl na spaní
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Květáková polévka s kořenovou…
Tradiční jablečný koláč
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…